Velkommen indenfor

 

MIT HVORFOR

MIT HVORDAN

CURRICULUM VITAE

MIN HISTORIE

"Det har jeg ikke prøvet før,
så det klarer jeg helt sikkert"
- Pippi langstrømpe
MIT HVORFOR

Jeg ser så meget lidelse i verden omkring mig, og jeg har selv været igennem meget lidelse. Jeg har kæmpet med tilbagevendende stress, depression, angst, misbrug og afhængighed, og er kommet meget langt på min egen rejse mod helbredelse og et selvkærligt liv.

 

Jeg ser en tendens til stigende psykisk sårbarhed og at ovenstående er blevet folkesygdomme i vores samfund, men jeg tror også på, eller VED,

at det kan ændre sig. Ved at vi gør noget andet. Ved at vi bliver ved med at gøre noget andet. Det er derfor, jeg gør det, jeg gør. Jeg ved, det ikke behøver være sådan. Og jeg vil gerne slå et slag for en positiv forandring.

For mental velvære, for egenomsorg og potentiale. 

Det samme ved jeg, at du også har evnen til. At slå et slag for dig. Og at vinde kampen! Selvom jeg godt ved, du har kæmpet og sikkert stadig kæmper. Men jeg vil gerne støtte dig, og jeg tror på dig!

Jeg tror på, at du og jeg og alle mennesker har unikke evner, der blot venter på at blive udforsket og dernæst udfoldet, og det starter nogen gange med, at der er et enkelt menneske, der tror på os. Det kommer nok ikke som nogen hemmelighed, at det menneske er os selv. Det menneske, der skal tro på dig, er dig. Men det er også utopisk at forvente, at vi kan klare det alene. Vi er flokdyr, der har brug for andre mennesker. Nogen gange er en person nok - en, der tror på lyset og potentialet. I dig. Det vil glæde mig at være den person!

 

Jeg er nemlig også interesseret i at kende dit hvorfor. Og det er ikke kun dit hvorfor, i forhold til, hvor du gerne vil hen, men også dit hvorfor, når det kommer til, hvad der stopper dig i at nå dertil. For oftest kan vi faktisk først flytte os, når vi ved, hvad der stopper os...

MIT HVORDAN

Den eneste måde, vi endelig kommer lidelse og uhensigtsmæssige mønstre til livs, er at finde modet til at handle anderledes. Modet til at tale ærligt og åbent, turde sårbarheden og være villige til at arbejde med os selv. Villige til at træffe kærlige, nærende valg for os selv. Igen og igen. Indtil det sidder på rygraden.

 

Det mest afgørende i din helbredelse, er at turde stoppe op og kigge på det, der er svært eller ubehageligt. Stoppe med at løbe fra svære følelser og tanker. Stoppe med at udøve en adfærd, som er til skade for os selv, vores tanker om os selv, vores selvværd og helbred. Og sidst; forfølge det potentiale, jeg ved, du rummer. Ved at undersøge og kopiere de vellykkede strategier, du allerede benytter dig af, og folde dem endnu mere ud i det, du gør.

Metoden er at stille de rigtige spørgsmål på de rigtige tidspunkter. Også - og i virkeligheden især - når vi ikke ønsker at blive konfronteret med os selv. Det er derfor ikke nok at kende sit mål, men sit hvorfor. Hvis dit hvorfor er meningsfuldt for dig, så skal du nok finde dit hvordan og hvornår. Altså din motivation. Men hvordan skal du kende til dit hvorfor, hvis du ikke undersøger det?

I coachingen fokuserer vi på, at du får et sundt, kærligt og realistisk syn på- og forhold til dig selv og dine behov. 

Vi arbejder henimod at du kan leve et vågent liv, der starter indefra og ud og ikke styrer dig udefra og ind. I hamsterhjulet.

Det er nemlig ofte deraf, stress udspringer; når vi ikke lever indefra i harmoni med vores værdier.

 

Vejen dertil starter med bevidsthed. At tænde lys og stille skarpt på de forhindringer og mønstre, som kaster skygger over din trivsel og et kærligt forhold til dig selv. Forhindringer, som faktisk ofte er et resultat af dine egne overbevisninger, den historie, du fortæller dig selv og af den baggrund, du kommer fra.

Det betyder, at i stedet for at dine mønstre og huller i vejen før eller siden punkterer dig, selvom du har fart på (for det gør de - og det handler ikke om hvis, du falder i hullerne; men hvornår), så kigger du det i stedet i øjnene og tager ansvar for det på dine præmisser og ikke den anden vej rundt.

 

Det er lige dér, forandringen sker. Når du tør kigge på dig selv, råt for usødet, være hudløst ærlig, tør at stå i ubehaget og dernæst sætte det ene ben foran det andet. Gøre noget andet og vælge en ny vej. Din vej. Et lille skridt ad gangen. For sand forandring tager tid...

Der findes ikke quickfixes; kun det lange seje træk. Villigheden til at blive ved med at gøre noget andet for at få et andet resultat. Villigheden til at ville dig selv det bedste og gøre, hvad der skal til. 

Er du parat til at gøre, hvad der skal til? Er du parat til at blive støttet og holdt på din vej dertil?

Curriculum Vitae
Certificeringer
 • Life- og business Coach

 • Gruppe Facilitator

 • Master Coach specialer:

  • Iværksætteri

  • Enneagrammet

  • Par- og relationer

  • Stress (kommende)

  • Master Coach (kommende)

Anden erfaring
 • ​​Coach Mentor hos Sofia Manning

 • Teamleder og Coach for Camp True North

 • Produktionsteknolog (University College Aalborg) 
  med følgende specialer: 

  • Procesoptimering

  • Projektledelse

  • Forandringsledelse

MIn historie

Mit håb med at fortælle min ærlige historie, er, at jeg kan være til inspiration for din helingsproces. Der er en anden vej. Selvom livet har været hårdt. Det behøver ikke blive ved med at være sådan. Det lover jeg!

Kontakt

 

+45 23 72 06 26

Hansennm6@gmail.com

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon